Μουσική βραδιά 2022….Είστε έτοιμοι;

Δεν το βάζουμε κάτω. Μετά από δύο χρόνια, προχθές πραγματοποιήσαμε τα ατελιέ και τώρα πάμε για την Μουσική βραδιά.

Η πρόσκληση

Το θέμα μας είναι η φυγή… δεν έχει σημασία από που… αρκεί να φύγουμε…

Μπορεί να είναι μια σχέση, μπορεί να είναι η δουλειά μας, μπορεί να είναι μια πόλη ή μια χώρα, μπορεί απλά να φύγουμε με το μυαλό μας και να πάμε μια βόλτα.

Δεν είναι εύκολο. Ο κορωνοϊός μας ΄έχει αναστατώσει. Προσπαθούμε να βρούμε τον καλύτερο συνδυασμό στις πρόβες και μετά έρχεται ένα κρούσμα και μας γυρνάει όλο τον προγραμματισμό ανάποδα. Αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Εμείς τη μουσική βραδιά θα τη κάνουμε. Αυτό που μας στενοχωρεί είναι ότι κάποιοι μαθητές που έχουν δουλέψει πολύ δεν θα μπορούν να έρθουν.

Η γιορτή θα γίνει στο μουσικό σχολείο Παλλήνης σε δύο παραστάσεις, για δύο λόγους. Στη τελευταία μουσική βραδιά ξεχειλίσαμε την αίθουσα του Μουσικού σχολείου (πάνω από 700 θέσεις). Έτσι φέτος είπαμε να κάνουμε δύο παραστάσεις. Από τη μια για να χωράμε και φυσικά για να είμαστε και πιο αραιά. Η πρόσβαση ακολουθεί τους γνωστούς κανόνες : πλήρως εμβολιασμένοι ή με πιστοποιητικό νόσησης ή με rapid test για τους ενήλικες ή πλήρως εμβολιασμένοι ή με πιστοποιητικό νόσησης ή με self test για τους ανήλικους. Εφοδιαστείτε κατάλληλα και ελάτε, σας περιμένουμε.

Η αφίσα της εκδήλωσης…

Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά, καμαρώνοντας τα παιδιά μας να λένε αγαπημένα τραγούδια. Ελάτε να τραγουδήσουμε μαζί…τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω… Έχω όμως ένα πρόβλημα: συνήθως μαγνητοσκοπώ την εκδήλωση και… με γράφω. Λέτε να πειράζει; (δεν τα έχω καταφέρει ποτέ να μην αρχίσω να τραγουδάω…)

Είναι 2022 και η Ελληνογαλλική Σχολή τραγουδάει στην Μουσική Βραδιά. Εσείς;

Μία σκέψη στο “Μουσική βραδιά 2022….Είστε έτοιμοι;”

Τα σχόλια είναι κλειστά.