Τι κάνουν οι απόφοιτοί μας σήμερα; Λόλα Γιαννοπούλου – Γιώτης (Παναγιώτης) Παρασκευαΐδης: συναντιούνται στη μουσική και ταξιδεύουν μαζί…

Η Λόλα και ο Παναγιώτης είναι απόφοιτοι της Σχολής μας. Η αγάπη τους για την μουσική φάνηκε από νωρίς με αποτέλεσμα να αποτελούν σταθερές συμμετοχές στις εκδηλώσεις της Σχολής που είχαν μουσική. Και να τώρα που βρίσκονται μαζί στην μουσική σκηνή.

Αντιγράφω ένα σύντομο βιογραφικό για την Λόλα :

Η Λόλα Γιαννοπούλου γεννήθηκε στο Βέλγιο στις 17 Νοεμβρίου του 1985, όπου και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Είναι τραγουδίστρια, πιανίστα, συνθέτρια και καθηγήτρια φωνητικής. Έχει σπουδάσει Jazz πιάνο, ενορχήστρωση, σύνθεση και φωνητική στο κολέγιο Ecole Alta στο Παρίσι, όπου και παρακολούθησε σεμινάρια διδασκαλίας φωνητικής και τραγουδιού. Επίσης σπούδασε μουσική κινηματογράφου και σύνθεση / ενορχήστρωση soundtrack arragement στο Πανεπιστήμιο Paris 8 στο Saint Denis της Γαλλίας. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως τον Χάρρυ Κλυνν, τον Μανώλη Μητσιά, τον Δημήτρη Καρρά, τον Σπύρο Γραμμένο, την Αρετή Κετιμέ κ.ά.

Ο Γιώτης Παρασκευαΐδης κιθαρίστας και συνθέτης ακολουθεί την δική του πορεία με μεγάλη συμμετοχή σε πολλές μουσικές δουλειές.

Σε μια λίγο παλιότερη δουλειά της Λόλας βρήκα την δουλειά και των δυο και σας την παρουσιάζω.

Μελετώντας τους συντελεστές βλέπουμε την συμμετοχή του Γιώτη:

Με μεγάλη μας χαρά τους βλέπουμε να προχωράνε και αφήνουμε την μουσική τους να μας ταξιδεύει.

Είναι 2022 και οι απόφοιτοί μας συνεργ΄΄αζονται και κάνουν μέσα από τα τραγούδια τους ομορφότερο τον κόσμο μας.