Τι κάνουν οι απόφοιτοί μας σήμερα… μια σειρά άρθρων για όλους σας.

Η Σχολή μας υπάρχει πάνω απ΄ο σαράντα χρόνια στον χώρο που βρίσκεται τώρα, και από τα θρανία της έχουν περάσει πολλές χιλιάδες μαθητές. Από τον Ελληνικό τομέα – χονδρικά – έχουμε περίπου 2500-3000 απόφοιτους και τουλάχιστον άλλους τόσους από τον Γαλλικό τομέα. Οι απόφοιτοί μας είναι παντού στον κόσμο.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ LFH σκοπό έχουν να αποτελέσουν ένα συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε εσάς τους παλιούς μαθητές της Σχολής και της Σχολής όπως είναι σήμερα. Έτσι συχνά αναφέρονται νέα από εκδηλώσεις και δράσεις της Σχολής παράλληλα με την επίσημη ιστοσελίδα της Σχολής.

Η σειρά “ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ;” είναι μια σειρά που αφορά τους απόφοιτούς μας όπου και αν βρίσκονται στον κόσμο. Τα θέματα τα βρίσκω στο διαδίκτυο – εαν και εφόσον αναφέρονται κάπου – και αφού συνεννοηθώ με τον απόφοιτο για πληροφορίες και επικαιροποίηση το ανεβάζω. Νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο δίνω σε όλους τη δυνατότητα να θυμηθούν τους συμμαθητές τους και ταυτόχρονα στους απόφοιτους να προβάλλουν τη δουλειά τους.

Επειδή δεν είναι εύκολο να εντοπίζω παλιούς μαθητές στο διαδίκτυο, και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς κάνουν καταπληκτικά πράγματα που δεν αναφέρονται στο Φατσοβιβλίο, απευθύνω από εδώ πρόσκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να γίνει μια αναφορά στη δουλειά του ή αν κάποιος έχει να προτείνει έναν/μια συμμαθητή/συμμαθήτρια του για να παρουσιάσουμε μέσα από ΤΑ ΝΕΑ να με ενημερώσει. Όλοι είστε καλοδεχούμενοι. Είναι χαρά μας να μαθαίνουμε νέα σας και είμαι σίγουρος΄οτι το ίδιο ισχύει για τους παλιούς συμμαθητές σας.

Συζητείστε το μεταξύ σας. Διαδώστε το παραπέρα. Αντιλαμβάνομαι ότι το “Φατσοβιβλίο” πιθανόν να μην είναι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείτε – ενώ για εμένα είναι το βασικό – οπότε διαδώστε το εσείς και προτείνετε μου ποιος θα ήθελε νσ γίνει μια αναφορά στη δουλειά του.

Περιμένω νέα σας. (Αν δεν απαντήσω άμεσα υπενθυμίστε το μου)

Είναι 2022 και οι απόφοιτοί μας είναι παντο΄ύ.