Τι κάνουν οι απόφοιτοί μας σήμερα; Έλλη Καραδήμου : Αυτό που της αρέσει…χορεύει

Η Έλλη Καραδήμου απόφοιτος της Σχολής μας, Γράφει την δική της πορεία στον χορό.

Αντιγράφω από το βιογραφικό της

Η Έλλη Καραδήμου είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και της Δραματικής Σχολής του Κώστα Καζάκου, έχει δε διδαχτεί γαλλικά, αγγλικά και ισπανικά.

΄Εχει εργαστεί ως ηθοποιός στο θέατρο και την τηλεόραση. Έχει μελετήσει χορό, σκηνική παρουσία και κίνηση (κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό και λάτιν χορούς), έχει δε παρακολουθήσει εντατικά μαθήματα χορού στο Broadway Dance Center, στη σχολή της Martha Graham και στο Peridance Center. Συμμετείχε στο Summer Intensive Course που διοργάνωσε το Siti Theater Company και στο Skidmore College με αντικείμενο μελέτης τις μεθόδους Viewspoints  και Suzuki  (έναν  ριζοσπαστικό τρόπο χρήσης και έκφρασης του σώματος και του λόγου. Η γνωριμία της με το αργεντίνικο τάνγκο στάθηκε σταθμός στην καριέρα της καθώς αφοσιώθηκε σ΄αυτό, σπουδάζοντάς το στη γενέτειρά του, το Μπουένος Αίρες με τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους. (Όλο το βιογραφικό της μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ )

Η Έλλη μας προσκαλεί να την δούμε “εν δράσει”.

Λοιπόν τι λέτε; Νομίζω είναι μια καλή πρόταση για το Σάββατο βράδυ. Σίγουρα διαφορετική. Με πολύ μουσική και χορό. Πάμε λοιπόν να φτιάξουμε “κερκίδα” για την Έλλη. Όχι ότι το έχει ανάγκη αλλά περισσότερο για να βρεθούμε.

Είναι 2023 και οι απόφοιτοί μας χορεύουν…και όπως λέει η ίδια…θα χορεύω tango μέχρι να μην μπορώ πια να είμαι πια όρθια 😂