Τα στατιστικά μας…

Λίγο καθυστερημένα είναι η αλήθεια, θα ανεβάσουμε για μια ακόμα φορά τα συγκριτικά στατιστικά της Σχολής μας από τις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις. Η σύγκριση γίνεται στις βαθμολογικές κλίμακες που αναφέρονται, με τα πανελλαδικά αντίστοιχα ποσοστά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τριάντα τέσσερις τελειόφοιτοί μας έκαναν τα “χαρτιά”τους για σπουδές στο εξωτερικό – Γαλλία κυρίως – όπου όλες οι αιτήσεις έγιναν δεκτές από τα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Από αυτούς μετά τις Πανελλαδικές, δεκατέσσερις τελικά επέλεξαν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στο Εξωτερικό. Ας δούμε τα γραφήματα :

Επικεντρώνοντας την προσοχή μας στην περιοχή των αρίστων (18-20)μπορούμε να δούμετις βαθμολογίες ανά προσανατολισμό.

Βλέποντας αυτά τα αποτελέσματα πρέπει να πούμε συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και όλους τους συναδέλφοπυς, και να ευχηθούμε στους απόφοιτούς μας πλέον, καλή συνέχεια στις σπουδές τους.

Είναι 2023 και η Σχολή μας, κρατώντας τις παραδόσεις διαφοροποιείται σημαντικά εμφαν΄πιζοντας σημαντικά καλύτερες βαθμολογίες στις Πανελλαδικές εξετάσεις, σε σχέση με αντίστοιχες βαθμολογίες, ανά κατηγορία και βαθμολογική κλίμακα.