Τι κάνουν οι απόφοιτοί μας σήμερα; Χάρης Αλισαβάκης : Ανοίγει νέους δρόμους και τους μοιράζεται.

Ο Χαράλαμπος Αλισαβάκης είναι Technical Artist. O όρος ίσως να μην λέει πολλά οπότε θα προσπαθήσω να τον εξηγήσω. Ο Χάρης είναι καλλιτέχνης μέσα από τον υπολογιστή. Αυτό που κάνει είναι να δημιουργεί καλλιτεχνικές “εικόνες”, οι οποίες ενσωματώνονται μέσα σε ψηφιακές εφαρμογές, κυρίως ηλεκτρονικά παιγνίδια.

Η δουλειά του είναι πρωτότυπη και γι’ αυτό προσκλήθηκε να την παρουσιάσει σε ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια για “developers” στον κόσμο που θα γίνει στο Αμβούργο.

Ο Χάρης μας λέει λίγα λόγια για την δουλειά του

I started studying Computer Science in 2013 aiming to get into the video games industry. At the time I was more focused on the programming side of things even though I always had a love for the arts and anything creative.

It was not until 2017 that I figured that I could combine my knowledge and interests to pursue a career in technical art. Resources were pretty scarce at the time, so almost immediately after I wrote my first shader I thought it would be useful for other to share my journey. From then on, I continued learning, experimenting and sharing my findings while also working on multiple projects as a Technical and VFX artist. (από το σημείωμα του ομιλητή στο συνέδριο).

Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια ανταπόκριση από το συνέδριο. Προς το παρόν να σας δώσω το απόσπασμα από το πρόγραμμα :

και τον σύνδεσμο για το συνέδριο, όποιος είναι “στη γειτονιά” και ενδιαφέρεται για το αντικείμενο , να περάσει και φυσικά να δώσει χαιρετίσματα.

Ο σύνδεσμος του συνεδρίου είναι : https://codetalks.de/home

Δείγμα της πρόσφατης δουλειάς του Χάρη, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Είναι 2023 και οι απόφοιτοί μας χαράζουν τους δικούς τους δρόμους σε αχαρτογράφητα νερά, και το μοιράζονται με όλο το κόσμο.

Μία σκέψη στο “Τι κάνουν οι απόφοιτοί μας σήμερα; Χάρης Αλισαβάκης : Ανοίγει νέους δρόμους και τους μοιράζεται.”

  1. Συγχαρητήρια Χάρη, σου εύχομαι πάντα επιτυχίες και καλή σταδιοδρομία σε ότι και αν κάνεις και από εδώ και έπειτα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.