Ημέρα Σταδιοδρομίας 2023…7 Δεκέμβρη ημέρα Πέμπτη

Η ομορφότερη μέρα. Η ημέρα που οι απόφοιτοί μας έρχονται στο σχολείο και μιλάνε στους σημερινούς μαθητές μας. Μια ημέρα, γεμάτη συγκίνηση, χαρά, σχόλια, μνήμες.

Από την περυσινή ημέρα καριέρας.

Θέλουμε να μας δώσετε δύο ώρες και να μιλήσετε στους τωρινούς μας μαθητές. Η κάθε ομιλία έχει διάρκεια περίπου 25 λεπτά όπου 10-15 είναι η παρουσίασή σας και περίπου δέκα λεπτά συζήτηση. Μετά θέλουμε κανένα μισάωρο να τα πούμε… Έ τι έτσι… δεν θα τα πούμε καθόλου?????

Ο τρόπος της παρουσίασης είναι δικός σας. Ό,τι θέλετε : Power Point, Internet ή απλά να τα πείτε. Εμείς έχουμε απ’ όλα. Εσείς διαλέγετε.

Λοιπόν…κανονίστε το. Να είστε στην γιορτή του σχολείου μας και να σας δούμε. Συζητείστε το με “την παρέα” των αποφοίτων και κανονίστε να έρθετε όλοι μαζί. Ακόμα καλύτερα. Μόνο που πρέπει να το γνωρίζουμε. Ο καθορισμός του προγράμματος είναι δύσκολος για αυτό πρέπει να ξέρουμε ποιοι θα είστε μαζί μας για να το κανονίσουμε.

Όσοι ενδιαφέρονται να μας στείλουν μήνυμα με το αντικείμενο της εργασίας σας – ομιλίας σας και αν θέλετε κάποια υποδομή συγκεκριμένη. Και μη ξεχνάτε… Ποτέ δεν είναι νωρίς… Μη το αφήσετε τελευταία στιγμή.

Είναι 2023 και η Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά καλεί τους απόφοιτούς της να μιλήσουν για τα επαγγέλματά τους…