Τι κάνουν οι απόφοιτοί μας σήμερα; Νεφέλη Δημητριάδη : Επίκουρη καθηγήτρια στο ΑΠΘ στην Εικονική, επαυξημένη και μεικτή πραγματικότητα και κονηματογράφος.

Αντιγράφω από το βιογραφικό της στο ΑΠΘ :

Η Νεφέλη Δημητριάδη είναι εικαστικός, καλλιτέχνης έργων εικονικής και μεικτής πραγματικότητας, με επαγγελματική εμπειρία στη σκηνοθεσία σε διεθνείς οπτικοακουστικές παραγωγές. Έχει διδακτορικό δίπλωμα στην «Αισθητική, Επιστήμη και Τεχνολογία της Τέχνης» του Université de Paris 8 (2008), μεταπτυχιακό δίπλωμα στην «Τέχνη της Εικόνας και Σύγχρονη Τέχνη» (2003)  και δίπλωμα εικαστικού της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2002)...

Η Νεφέλη

και συνεχίζω…

Η Νεφέλη Δημητριάδη έχει επίσης πολυετή επαγγελματική εμπειρία στην παραγωγή έργων εικονικής και μεικτής πραγματικότητας ως Διευθύντρια της NOUS VR (2012-2019) και είναι συντονίστρια του έργου «Εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας στην ιατρική αποκατάσταση» (REACT “Virtual Reality applications in Medical Rehabilitation”) το οποίο έχει ενταχθεί στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΠΑ ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ και υλοποιείται από την Ιατρική Σχολή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, την STRATIS Ltd και τη NOUS VR (2018-2021) ...

Αν θέλετε να διαβάσετε το πλήρες βιογραφικό μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ

Αφορμή για το άρθρο έδωσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Δεκέμβρη με αφορμή τα μεταπτυχιακά προγράμματα στο αντικείμενο της Νεφέλης.

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά αναφέρομαι “κατόπιν εορτής”. Όμως είναι η παρουσίαση των προγραμμάτων σπουδών, οπότε αν κάποιος ενδιαφερεται, μπορεί να το ψάξει και να βρει περισσότερες πληροφορίες για αυτά. Λογικά έχει χρόνο.

Είναι 2023 – ακόμα – και οι απόφοιτοί μας εξερευνούν νέους κόσμους και μας τους παρουσιάζουν.

Μία σκέψη στο “Τι κάνουν οι απόφοιτοί μας σήμερα; Νεφέλη Δημητριάδη : Επίκουρη καθηγήτρια στο ΑΠΘ στην Εικονική, επαυξημένη και μεικτή πραγματικότητα και κονηματογράφος.”

  1. Επί του Πιεστηρίου…. Για αύριο στην Θεσσαλονίκη:

    http://tinyurl.com/5eny9m6e (το πρόγραμμα της εκδήλωσης)

    Από το προφίλ της Νεφέλης :
    Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, κλείνει ένας πρώτος κύκλος εισαγωγικός του Fournos Lab. Στη Θεσσαλονίκη ως κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα της εκδήλωσης «Capturing the Future Φωτογραφία στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης»
    Ευχαριστώ τους επιμελητές της Εκδήλωσης Μαρία Κενανίδου και Θανάση Ράπτη για την πρόσκληση.
    Όσοι φίλοι και φίλες βρεθείτε στη Θεσσαλονίκη σας περιμένω, το Σάββατο στις 10 00
    εδώ είναι όλο το πρόγραμμα ΠΡΟΣΟΧΗ ή ώρα έχει αλλάξει αρχίζει στις 9 και 30 …..

Τα σχόλια είναι κλειστά.