Τι κάνουν οι απόφοιτοί μας σήμερα; Γιώργος – Πλάτωνας Περλέρος : κάνει την γριά!!!!

Εντάξει όχι ακριβώς. Ας τα δούμε από την αρχή. Ο Γιώργος Περλέρος, απόφοιτος της Σχολής μας ασχολείται με το θέατρο. Δεν λέω απλά είναι ηθοποιός, γιατί ο Γιώργος διδάσκει θέατρο στην θεατρική ομάδα της Σχολής μας μετά την συνταξιοδότηση της κ Παρασκευοπούλου. Όμως είναι και “μία” από τις “ΓΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ”

Μπορείτε να διαβάσετε μια χορταστική – πραγματικά – συνέντευξη όλης της ομάδας που παίζει στον σύνδεσμο ΕΔΩ.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι ηθοποιοί να αποδώσουν τον ρόλο τους αλλά και πως διαχειρίστηκαν αυτές τις δυσκολίες, μέσα από τις προσωπικές τους μνήμες που αφορούσαν τις γιαγιάδες τους.

Σκηνη από το έργο ( Οι φωτογραφίες όλες είναι από το ART.harbour που είναι και η συνέντευξη)

Η μεταμόρφωση μέσα στα καμαρίνια

Φυσικά η καλύτερη λύση είναι να δείτε την παράσταση. Οπότε αναζητείστε την. Παίζεται στο Θέατρο ΣΤΑΘΜΟΣ μέχρι τις 11 Γενάρη. Αλλά υπάρχει ένα θεματάκι… οι τέσσερις παραστάσεις που μένουν είναι ήδη SOLD OUT. Οπότε αν δεν είστε ήδη κάτοχοι του εισιτηρίου, μάλλον θα πρέπει να περιμένετε πότε θα παρουσιάσουν ξανά την παράσταση. Πληροφορίες για την υπόθεση μπορείτε να ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ

Και έτσι κάπως κλείνουμε το 2023. Μετράει ώρες πλέον – λίγο πάνω από 24 ώρες. Μια χρονιά με πολλές δράσεις, πολλές εκδηλώσεις, ταξίδια, συνέδρια, ημερίδες…πολλά. Πάρα πολλά. Εγινε μια προσπάθεια να καταγρφεί αυτή η καθημερινότητα της Σχολής μας. Αντικειμενικά είναι δύσκολο. Θα έπρεπε να υπάρχει ολόκληρη ομάδα, για να μπορεί να βρίσκεται παντού. Παρόλα αυτά κρατήσαμε ένα ψηφιακό ημερολόγιο της Σχολής. Αισίως είμαστε εδώ από το 2006. Αν το αναζητήσετε – σαν τίτλο – μπορείτε να το ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ με τις πρώτε δοκιμές εγγραφής. Πέρασε πολύς καιρός από τότε και πολλές φάσεις. Περάσαμε από το SCOOP το οποίο όμως ξεκίνησε σαν δωρεάν αλλά μετά απαίτησε συνδρομή και έτσι αποχωρήσαμε. Μπορείτε όμως να δείτε τις εγγραφές ΕΔΩ. Και φτάσαμε πλέον να αγοράσουμε το όνομα σε ευρωπαϊκό επίπεδο (taneatoylfh.eu) σε ιδιόκτητο χώρο, οπότε τελειώσαμε.Γύρω στις 300.000 επισκέψεις όλα αυτά τα χρόνια. εκατοντάδες άρθρα, η ιστορία της Σχολής. Όρεξη να έχετε να ανατρέξετε. Αν είσασταν μαθητές της Σχολής εκείνα τα χρόνια (2006-2023) ψάξτε τις χρονιές σας για να δείτε και να θυμηθείτε τα μαθητικά σας χρόνια.

Είναι 2023 – για 26 ώρες ακόμα – και οι μαθητές μας κάνουν παραστάσεις SOLD OUT: