Οι μουσικές της Γης : Μουσική βραδιά.

Η αφίσα της εκδήλωσης

Στις 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών του Μουσικού Γυμνασίου/Λυκείου Παλλήνης θα πραγματοποιηθεί η μουσική βραδιά. Φέτος το θέμα είναι οι…μουσικές του κόσμου. Οι προετοιμασίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς για να είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη ημέρα.

Φτιάχνοντας το “ρούχο” της μάνας Γης.

Διαβάζουμε στο κείμενο υποδοχής :

Ήχοι, ρυθμοί, ωδίνες πλανητικής απαρχής… Το σύμπαν πάλλεται οργιαστικά και η μουσική γεννά μέσα σε μια χορευτική περιδίνηση τις φυλές των ανθρώπων.

«Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας», ενώνεται και διαθλάται μέσα από τα τραγούδια για να καταλήξει σε ένα πολύχρωμο υφαντό που μας τυλίγει, έστω και φευγαλέα, με τη ζεστή ανάμνηση του πηλού. Θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε εκεί όπου ανήκουμε, στο κοινό αίσθημα του μερικού που έχει ανάγκη τον Άλλο , τον Διαφορετικό για να νιώσει ολόκληρο;

Απόψε, σας προσκαλούμε να ντυθείτε τα χρώματα και τις φωνές της γης και να μετεωριστείτε πάνω από τις πέντε ηπείρους . Τα τύμπανα ήδη ηχούν…

Θα σας καλωσορίσουμε λοιπόν σήμερα το βράδυ στο φιλόξενο χώρο της αίθουσας συναυλιών για ένα μουσικό ταξίδι στις “Μουσικές της Γης”.