Τι κάνουν οι απόφοιτοί μας σήμερα… Κατερίνα Σούλη, βάζει τα πράγματα σε βάζα…

Η Κατερίνα Σούλη, μετά από μια μακριά πορεία σαν σεφ, σε μια σειρά από εστιατόρια, αποφάσισε να κάνει αυτό που αγαπούσε λίγο παραπάνω. Να ασχοληθεί με την ζαχαροπλαστική, και μάλιστα σε δικό της χώρο.

Το όνομα του χώρου αυτού είναι : Things in Jars και το εννοεί.

Αντιγράφουμε από την παρουσίαση στην ιστοσελίδα τους :

O Χρήστος και η Κατερίνα αποφάσισαν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Ο μεν απόφοιτος της Le Monde και με εμπειρία ετών σε πολύ καλά εστιατόρια όπως το Varoulko και η δε, με “θητεία” στις κουζίνες του Pentelikon group, Hilton και Varoulko και μια λατρεία για τη ζαχαροτεχνία!

Με σεβασμό στην απλή πρώτη ύλη και με οδηγό την τέχνη και την φαντασία δημιουργήσανε και μοιράζονται μαζί σας το δικό τους “παραμύθι”Το Things in Jars έχει τα πιο λαχταριστά cupcakes, τις πιο δημιουργικές τούρτες γενεθλίων, τον πιο μυρωδικό και δυνατό καφέ και σοκολάτα, και τους πιο υγιεινούς χυμούς ψυχρής έκθλιψης σε όλη την ΑΘΗΝΑ.

🕒9:00 πμ -10:00 μμ κάθε μέρα 📍 Πετράκη 30

Βρέθηκα στον καταπληκτικό χώρο, όπου έχεις την αίσθηση ότι ο διάκοσμος σε μεταφέρει σε άλλες εποχές. Τα είπαμε με τη Κατερίνα όπου μου εξήγησε τη σημασία που είχε για αυτή αυτό το διάβημα. Μου περιέγραψε την μεγάλη της αγάπη για τη ζαχαροπλαστική, που πάντα “έριχνε πίσω”. Τώρα αποφάσισε να τη βάλει σε πρώτο πλάνο και να ασχοληθεί με αυτή.

Τα λουλούδια στο τοίχο αλλά και η μυρωδιά της ζάχαρης που σε “πιάνει κυριολεκτικά από τη μύτη”, είναι τα πρώτα που αισθάνεσαι μόλις μπαίνεις στο χώρο. Η Κατερίνα που πιθανότατα θα τη βρείτε εκεί, ίσως όχι στο πάγκο αλλά πάνω να δημιουργεί καινούργια γλυκά, πάντα χαρούμενη και γελαστή, έτοιμη να προτείνει ιδέες για τις γλυκές σας απαιτήσεις. Και αν πάλι είναι κάτι που είναι όλο δικό σας είναι μάλλον βέβαιο ότι αν το παραγγείλετε θα το παραλάβετε σε λίγο.

Αν βρεθείτε κατά “εκεί΄μεριά” – μη φανταστείτε ότι είναι κάπου περίεργα, απέναντι από την Μητρόπολη των Αθηνών – περάστε για μια μικρή ανάπαυλα από το τρέξιμο, για ένα καφεδάκι, ή ένα γλυκό ή ένα χυμό, – που όντως είναι καταπληκτικός – και φυσικά αναζητείστε τη Κατερίνα, για ένα γεια και μια καλημέρα.