Τι κάνουν οι απόφοιτοί μας σήμερα; Θαλασσινή Βοσταντζόγλου : Σκηνοθετεί το πρώτο της έργο.

Η Θαλασσινή απόφοιτος της Σχολής μας ξεκίνησε τις σπουδές της στη Σχολή δημοσιογραφίας, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Σε μια περίοδο αναζήτησης για την Θαλασσινή, είδε ότι δεν ήταν αυτό που την εξέφραζε, έτσι παράλληλα ξεκίνησε να σπουδάζει σε δραματική σχολή. Εκεί πραγματικά βρήκε αυτό που της άρεσε και την εξέφραζε. Ολοκλήρωσε τη Σχολή της δημοσιογραφίας χωρίς καθυστέρηση – στα τέσσερα χρόνια – αλλά η ολοκλήρωση της δραματική σχολής ήταν το γεγονός που την έκανε να ανοίξει τα φτερά της στο χώρο.

Σε μια συζήτηση μαζί της μου γράφει…

Από τότε που τελείωσα τη σχολη έχω παίξει στην τηλεόραση και στο θέατρο και τώρα σκηνοθετώ και την πρώτη παράσταση στην οποία παίζει η μητέρα μου και νιώθω πολύ τυχερή γιαυτο! Μια δουλειά βαθιά όμορφη και βαθιά ψυχοφθόρα. Πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση.

Δεν θέλω καθόλου να ακουστώ γραφική αλλά πράγματι χρειάζεται γερό στομάχι. Πρόσφατα είχα μια κουβέντα, που φίλοι μεταξύ μας αναρωτιόμασταν αν αξίζει όλο αυτό το άγχος, το τρέξιμο, η φθορά. Αξίζει. Για μένα, μια χαρά σ’αυτο το επάγγελμα καλύπτει τις 1000 λύπες που πολύ πιθανό να έχεις υποστεί.

Από ότι φαίνεται η δουλειά του σκηνοθέτη ναι μεν είναι δύσκολη αλλά η Θαλασσινή έχει εκείνο τον ενθουσιασμό και την όρεξη για να ανταπεξέλθει.

Μια αναλυτική εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη της Θακασσινής μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ. Εδώ εμφανίζονται και οι ώρες των παραστάσεων που σκηνοθετεί η Θαλασσινή τι; οποίες και αντιγράφω :

Παραστάσεις:

Πρεμιέρα: Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 21:00

Από Δευτέρα 1 έως Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις 21:00

Κυριακή 7 Ιανουαρίου στις 20:00

Τιμές Εισιτηρίων:

15 ευρώ Γενική Είσοδος

13 ευρώ Μειωμένο (Άνεργων –  Φοιτητών – Αμέα)

Προπώληση: Ταμείο Θεάτρου Αμαλία & more.com

Θέατρο Αμαλία, Αμαλίας 71

Όσοι βρεθείτε στην παράσταση, αναζητείστε την Θαλασσινή και δώστε χαιρετίσματα.

Πληροφορίες  – Κρατήσεις: 2310 842 509 

Είναι 2023 και οι απόφοιτοί μας ανακαλύπτουν τον δρόμο τους στον κόσμο της τέχνης.