Συμμετοχή της Σχολής στον τοπικό διαγωνισμό φυσικών επιστημών EΟΕS 2023

‘Οπως κάθε χ΄ρονο έτσι και φέτος πήγαμε στο ραντεβού του εργαστηριακού διαγωνισμού EUSO: Σήμερα έγινε η βράβευση και την Σχολή εκπροσώπησε η Άννα Τζίμα και η Αλεξάνδρα Μπούρα, εκ μέρους όλης της ομάδας καθηγητών των Φυσικών επιστημών που υποστήριξε τους μαθητές, μαζί με τους μαθητές της ομάδας.

Στους μαθητές μας επιδόθηκαν έπαινοι, για την συμμετοχή τους, από την κ Κωνσταντινοπούλου υπεύθυνη των ΕΚΦΕ Χαλανδρίου και τον κ Αποστολόπουλο, υπεύθυνο Φυσικών Επιστημών για τη Σχολή μας.

Πολλα συγχαρητήρια στους μαθητές μας Αριστοτέλη Μαντά, Δανάη Αρμπιλιά και Γιώργο Λιλάκο, για την συμμετοχή τους. Από ότι μας είπαν, πέρασαν πολύ όμορφα οπότε και μόνο για αυτό άξιζε.

Η ομάδα των καθηγητών των Φυσικών επιστημών της Σχολής μας αποτελείται από τον κ Λιβανό, κ Τζίμα και κ Αγριόδημα (φυσικούς), κ Αλισαβάκη, κ Μπούρα και κ Φωτιάδου (χημικούς) και κ Καραβιώτη και κ Μπουρλή (βιολόγους).

Είναι 2023 – γι αλίγο ακόμα – και εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία για να προσφέρουμε στους μαθητές μας νέες εμπειρίες μέσα από διαγωνισμούς.