Πάμε θέατρο; Μια ακόμα θεατρική έξοδος.

Η δραστήρια ομάδα των φιλολόγων της Σχολής μας οργάνωσε μια ακόμα θεατρική έξοδο. Αν θυμάμαι καλά, νομίζω είναι η μεγαλύτερη…

Μας λένε για την έξοδο :

Κωμωδία Παρεξηγήσεων” του Σαίξπηρ, σε υποδειγματικό σκηνοθετικό ανέβασμα  της Κατερίνας Ευαγγελάτου: 

Το Σάββατο 9/2 και την Κυριακή 10/2 παρακολουθήσαμε  ένα έξοχο παραστασιακό αποτέλεσμα στο νέο  θέατρο  Κατερίνας Βασιλάκου με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους εξαιρετικούς Νίκο Κουρή και Ορφέα Αυγουστίδη σε έναν καταπληκτικό θίασο 12 ηθοποιών.

Απολαύσαμε 234 μαθητές, καθηγητές και γονείς το εντυπωσιακό σκηνικό , μια διαρκώς μεταβαλλόμενη συνθήκη ψευδαίσθησης και τα κοστούμια – γλυπτά ηθοποιών  σε μια φρενήρη αλλά και υποδειγματική αποτύπωση  θεατρικής φάρσας !

Οι θεατρικές μας έξοδοι βρίσκουν όλο και περισσότερους θιασώτες και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας κάνει να νιώθουμε να δικαιώνεται η αγάπη μας για το θέατρο και η πίστη μας πως μέσα από τις τέτοιου είδους εξορμήσεις γνωριζόμαστε, ψυχαγωγούμαστε και βρίσκουμε χώρο δημιουργικής αλληλεπίδρασης εκτός στενών ορίων μαθητικής τάξης.

Και μερικές φωτογραφίες από την θεατρική έξοδο πριν την παράσταση.

Σίγουρα ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των συμμετεχόντων δείχνει ότι όλη αυτή η προσπάθεια έχει βρει πρόσφορο έδαφος. Οι μαθητές μας αξιοποιούν μια ακόμα μορφή μη τυπικής εκπαίδευσης παίρνοντας τα καλύτερα. Εμείς να ευχηθούμε να συνεχιστεί αυτή η δράση για πολλά πολλά χρόνια.