Βγήκαν οι βάσεις…

Τελευταία εγγραφή για τη χρονιά που πέρασε είναι – όπως συνήθως γίνεται – για τις βάσεις των πανεπιστημιακών σχολών.

Σήμερα βγήκαν οι βάσεις των πανεπιστημιακών σχολών, σε ελεύθερη μετάφραση σήμερα είδαν όλοι οι μαθητές σε ποιες σχολές πέτυχαν με βάση τους βαθμούς που πήραν τέλος Ιουνίου και το μηχανογραφικό που κατάθεσαν μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Ταυτόχρονα έχουν την επιβράβευση των κόπων τους και της προσπάθειάς τους όλο το χρόνο.

Σε όλα τα παιδιά που μπήκαν στην διαδικασία των εξετάσεων ένα μεγάλο μπράβο. Αν δεν πέτυχαν στις σχολές που είχαν βάλει στόχο, είναι σίγουρο ότι κάνοντας τον απολογισμό τους και σχεδιάζοντας το μέλλον τους αλλά κυρίως αξιοποιώντας τις επιλογές που υπάρχουν σήμερα, θα μπορέσουν να βάλουν τους νέους στόχος τους και να συνεχίσουν.

Σήμερα είχα ένα πολύ όμορφο απόγευμα, σερφάροντας στο διαδίκτυο, και δίνοντας συγχαρητήρια σε όσους από τους περυσινούς μας μαθητές, ανέβασαν στο διαδίκτυο την επιτυχία στους σε κάποια σχολή. Οι καταστάσεις που ήρθαν στο σχολείο μας, επιβεβαίωσαν την μεγάλη επιτυχία της Σχολής μας για μια ακόμα χρονιά. Δεν έχω ακόμα τα στατιστικά, αλλά σε μια πρώτη ματιά, το σύνολο των μαθητών μας έχουν πετύχει στις σχολές που επιθυμούσαν.

Και εμείς φανήκαμε άξιοι της εμπιστοσύνης με την οποία μας περιέβαλλαν, τα παιδιά και οι οικογένειές τους όταν μας εμπιστεύτηκαν τα όνειρά τους και εμείς προσπαθήσαμε να τους φέρουμε κοντά σε αυτά και για μια ακόμα φορά τα καταφέραμε. Έτσι τα παιδιά μας θα ξεκινήσουν την καινούργια τους πορεία, στις σχολές που ονειρεύτηκαν και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν τις σπουδές τους πετυχαίνοντας καινούργιους στόχους.

Συγχαρητήρια σε όλους, να είναι πάντα χαρούμενοι και γελαστοί όποως τους θυμόμαστε και να έχουν πάντα επιτυχίες. Εμείς θα παραμένουμε ένα κοινό σημείο αναφοράς, ένα ασφαλές λιμάνι, για όποτε και ό,τι θελήσουν. Τους περιμένουμε – όπως κάθε χρονιά – στο σχολείο μας την πρώτη ημέρα, την Τρίτη 3 του Σεπτέμβρη, κλασσικά στον αγιασμό, για να τους συγχαρούμε και από κοντά.

Την καλησπέρα μου.