2019 – 2020 Ξεκινάμε.

Καλό μήνα και καλή χρονιά.

Τελικά αποδείχτηκε ψέμα και έτσι από αύριο ξεκινάει το νέο σχολικό έτος. Από τις 8.00 θα είμαστε σχολείο και περίπου στις 9.00 ξεκινάει η ολομέλεια. Με ανακοινώσεις για όλους για όλο το χρόνο, γνωριμία με τους νέους συναδέλφους, ένας απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς και ένας συνοπτικός προγραμματισμός για τη χρονιά που έρχεται.

Ακολουθεί η κλασσική φωτογραφία όλου του προσωπικού… κοντά 200 άτομα, και μετά ξεκινάει ο σύλλογος του Ελληνικού τμήματος με πολλά θέματα για την καινούργια σχολική χρονιά.

Η επόμενη ημέρα όμως ( δηλαδή η Τρίτη ) είναι ημέρα γιορτής!!! Ξεκινάμε τα μαθήματα κανονικά. Θα έρθουν τα παιδιά μας, και τις 2 πρώτες ώρες θα είναι με τους υπεύθυνους καθηγητές τους, θα ακολουθήσει ο Αγιασμός (Η3), και μετά μια ώρα ακόμα με τους υπεύθυνους, διάλειμμα, και μετά μάθημα με βάση το πρόγραμμα.

Το σημαντικό γεγονός της ημέρας είναι ότι θα έρθουν οι απόφοιτοί μας, και θα έχουμε την ευκαιρία να τους συγχαρούμε και από κοντά για την επιτυχία τους. Συνήθως είναι μαζί μας πολλές ώρες και έχουμε τον χρόνο να τα πούμε, πριν ξεκινήσουν τη νέα τους πορεία.

Καλή μας χρονιά και καλό ξεκίνημα.