Συγκριτικά αποτελέσματα 2020.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων, κάναμε τη σύγκριση με τα Πανελλαδικά αντίστοιχα. Η αλήθεια είναι ότι οι βαθμοί αρχικά μας φάνηκαν μικροί. Συγκρίνοντας όμως με τα Πανελλαδικά αντίστοιχα, ισχύει ο κανόνας που έχουμε δημιουργήσει, δηλαδή στους βαθμούς που βάζουν στις σχολές (δηλαδή από 14 ή 16 και πάνω) έχουμε διπλάσια και τριπλάσια ποσοστά σε σύγκριση με τα Πανελλαδικά αντίστοιχα.

Φυσικά αυτά δεν γίνονται μόνα τους. Όλοι οι συνάδελφοι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους. Ειδικά φέτος, μια τόσο περίεργη χρονιά, καταφέραμε και ολοκληρώσαμε την ύλη, κάναμε τις επαναλήψεις ου έπρεπε μέσω διαδικτύου ή αργότερα στο σχολείο, γράψαμε τα διαγωνίσματά μας, όπως κάθε χρόνο δηλαδή. Σε όλη τι διάρκεια της καραντίνας κάναμε τα μαθήματα μας καθημερινά σαν να ήμασταν στο σχολείο.

Επειδή τα πολλά λόγια κουράζουν, στις εικόνες που ακολουθούν θα δείτε σε ραβδογράμματα τα φετινά αποτελέσματα πανελλαδικά (μπλε στήλες) και της Σχολής μας (κόκκινα). Η επεξεργασία έγινε από τον Βαγγέλη Σαλβάνο (μαθηματικό της Σχολής μας) τον οποίο και ευχαριστούμε.

Η Γλώσσα (όπως την λέμε, είναι για όλους τους μαθητές όλων των κατευθύνσεων.
Πάνω από 14 περίπου 23% Πανελλαδικά έναντι 49 % της Σχολής
Αρχαία Ελληνικά 15 % έναντι 70 % της Σχολής για πάνω από 16.
Κοινωνιολογία πάνω από 16, 39 % έναντι 70 % της Σχολής.
Ιστορία 28 % έναντι 60 % της Σχολής.
Φυσική θετικών και ιατρικής, 27,5 % περί΄που έναντι 75 % της Σχολής για πάνω από 16
Χημεία θετικής και ιατρικής 28% περίπου πανελλαδικά έναντι 65 % της σχολής για τους πάνω από 14 μια και η χημεία όπως και η Γλώσσα ήταν τα δύο μαθήματα που μπήκαν τα δυσκολότερα θέματα φέτος. (16 % έναντι 35 % για πάνω από 16.
Βιολογία ιατρικής 33% Πανελλαδικά έναντι 66,6% της Σχολής για τους βαθμούς πάνω από 16
Μαθηματικά Θετικού Οικονομικού 14 % Πανελλαδικά έναντι 41 % της σχολής για πάνω από 16 .
Αρχές Οικονομικής Θεωρίας 39 % Πανελλαδικά έναντι 73,3 % της Σχολής για πάνω από 16
Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον ή αλλιώς Πληροφορική, 28 % περίπου Πανελλαδικά έναντι 67% περίπου για τους βαθμούς πάνω από 16 της Σχολής.

Αυτά ήταν και για φέτος τα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια σε όλους για τα αποτελέσματα αυτή την περίεργη φετινή χρονιά. Συγχαρητήρια στους μαθητές, συγχαρητήρια στους καθηγητές, που καταφέραμε μέσα σε ελάχιστο χρόνο, να βρούμε τα βήματά μας και να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε τους μαθητές μας σε καιρούς καραντίνας και εγκλεισμού, και να είμαστε δίπλα τους, συγχαρητήρια στους γονείς που σε περίεργες συνθήκες, μπορέσαμε να συνεργαστούμε και να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τα παιδιά.

Καλό καλοκαίρι λοιπόν, καλή ξεκούραση και καλή συνέχεια στις σπουδές των μαθητών μας.

Είναι 2020 (για να μη ξεχνάμε και τα σαραντάχρονα της Σχολής μας).

2 σκέψεις στο “Συγκριτικά αποτελέσματα 2020.”

  1. ΜΠΡΑΒΟ!!!
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ .
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΓΟΝΕΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,
    ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΙ

  2. Συγχαρητήρια.Ελπιζουμε και του χρόνου,μια που θα είναι η δική μας χρονιά, είς ανώτερα!!! Καλές διακοπές σε όλους μας!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.