Η πρώτη των πρώτων για τη Σχολή μας : Νικολέτα Σίνου

Τη Δευτέρα βγήκαν οι βεβαιώσεις πρόσβασης. Οι βεβαιώσεις πρόσβασης πιστοποιούν ότι ο μαθητής πήρε μέρος στις εξετάσεις και δίνει τον ακριβή αριθμό μορίων που συγκέντρωσε στις εξετάσεις.

Η αλήθεια είναι ότι μας παίδεψαν λιγάκι, μέχρι την τελευταία στιγμή. Δευτέρα μεσάνυχτα έκλειναν τα μηχανογραφικά και μεσημέρι κατά τις 11.00 αναρτήθηκαν, τουλάχιστον για τη σχολή μας. Βέβαια οι μαθητές μας γνώριζαν και η συντριπτική τους πλειοψηφία είχαν ήδη συμπληρώσει τα μηχανογραφικά τους και πολλοί τα είχαν ήδη κλείσει. Η κ Σαββινίδου, υποδιευθύντρια του Λυκείου της Σχολής μας, σε όλο αυτό το εικασαήμερο, ήταν παρούσα, με ραντεβού με τους μαθητές και συμβουλές για το πως θα συμπληρώσουν τα μηχανογραφικά τους.

Μόλις βγουν οι βεβαιώσεις πρόσβασης οφείλουμε να “εντοπίσουμε” τον πρώτο των πρώτων για να στείλουμε τα στοιχεία του στη Διεύθυνση για να βραβευθεί σε μια εκδήλωση που θα γίνει τον Οκτώβρη – Νοέμβρη συνήθως.

Εύκολα βρήκαμε την πρώτη μας μαθήτρια. Είναι η Νικολέτα Σίνου με 19.325 μόρια. Το όνειρό της για την συνέχεια των σπουδών της “όπου αυτή θέλει” είναι πλέον γεγονός. Με αυτή τη βαθμολογία είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται πολύ ψηλά και στην Πανελλήνια κατάταξη. Πολλά συγχαρητήρια στη Νικολέτα και πάντα να έχει επιτυχίες.

Πολλοί από τους μαθητές μας έχουν υψηλές βαθμολογίες στις βεβαιώσεις πρόσβασης. Μας φαίνονται χαμηλοί αλλά η σύγκριση με τα Πανελλαδικά αντίστοιχα δείχνει ότι κάθε άλλο παρά χαμηλοί είναι. Όπως και να έχει τέλη Αυγούστου θα βγουν “οι βάσεις” και εκεί θα δούμε τι ακριβώς γίνεται.

Μέχρι τότε σε όλους τους τελειόφοιτους να έχουν ένα υπέροχο καλοκαίρι και να ευχαριστηθούν κάθε λεπτό του. Τα επόμενα καλοκαίρια δεν θα είναι τόσο ξέγνοιαστα.

Καλό Καλοκαίρι…